Kialakult az NB1-es mérkőzések közvetítési időpontjai

Ilyen időpontokban lesznek láthatók a tv-ben élőben az Nb1-es és Nb2-es mérkőzések

 

Az MLSZ fontos részleteket jelentett be a tavaszi közvetítésekkel kapcsolatban. Már tudni, hogy a 20-25. fordulóban melyik mérkőzéseket láthatjuk élőben a tv-ben.

 

A csatorna vezetésének kezdeményezését követően alakult ki az a hosszú távú közvetítési gyakorlat, amely 2018. tavaszától jelent tervezhetőséget a szurkolók számára. Nincs jelentős eltérés a korábbi időszakhoz képest: a mérkőzések általános kezdési időpontja szombat 17 óra, illetve 19.30 óra lesz. Esetenként, és különösen indokolt esetben, amikor a program kiemelt nemzetközi sporteseménnyel ütközik, kerül egy-egy mérkőzés ettől eltérő időpontra, mely jellemzően a 14.30-as idősáv lehet. A jelenlegi ütemezés minden érintett: a szurkolók, a tévénézők, a klubok, illetve az MTVA és az MLSZ számára is a korábbinál nagyobb kiszámíthatóságot jelent.

Az időjárási körülményeket a jövőben is figyelembe veszi az MLSZ versenybizottsága, oly módon, hogy minden esetben a kedvezőbb idősávban kezdődjenek a tévében nem, közvetített bajnokik.

A szombati fociprogram a 21.45-kor kezdődő összefoglalóval, a Góóól! című műsorral lesz teljes, amely a forduló összes OTP Bank Liga-mérkőzését bemutatja.

A Merkantil Bank Liga közvetítései a jövőben is vasárnap délután, jellemzően 14 órás kezdéssel indulnak a sportcsatornán tavasszal, majd a későbbi időszakban jellemzően 17 óra lesz a közvetített mérkőzések kezdése.

 

Tovább:

Az NB1-es menetrend és tabella megjelölve, melyik mérkőzés lesz látható élőben a tv-ben

 

Mon, 01/29/2018 - 23:36