Játékoscsere lehet a megoldás az Arsenal és a Manchester United között

Alexis Sánchez átigazolása egy Manchester United játékoson múlik?

 

 

Az Arsenal és a Manchester United között játékoscsere valósulhat meg, Alexis Sánchez az Arsenaltól a Manchester Unitedbe kerülhet, míg Henrikh Mkhitaryan fordított utat járhat be.

 

Az angol lapok szerint szinte biztos, hogy Alexis távozik és nagy valószínűséggel Manchesterben köt ki. A beszámolók szerint a City most kiszállt a buliból, nekik télen sokba kerülne a játékos, annyit nem akarnak érte fizetni, mint amennyit kér érte az Arsenal.

A másik lehetőség a Manchester United, a pletyka szerint tényleg vinnék Mourinhóék a chilei támadót, de a legújabb verzió szerint pénzt nem akarnak adni, viszont megkapnák cserében Henrikh Mkhitaryant.

Alexis óriási fizetést kapna a Manchester Unitednél, ha sikerül a megállapodás, míg a Sky értesülései szerint körülbelül azon múlik a dolog, hogy az Arsenal és az örmény középpályás meg tud-e egyezni egymással, vagy sem.

A pletykák szerint a Chelsea is figyeli a helyzetet, de Angliában jelen pillanatban a Manchester Unitedet tartják a legesélyesebbnek.

Mkhitaryan nem tudott alkalmazkodni a Manchester United játékstílusához, így várhatóan mindenki jól járna, ha klubot tudna váltani.

 

Tue, 01/16/2018 - 19:25