Coutinho a Barcelona játékosa lesz - hivatalos

ˆhirdetés

A Barcelona hivatalosan bejelentette a megállapodást az átigazolásról

 

 

A Barcelona hivatalos honlapján jelentette meg a szurkolók számára várva várt hírt, megállapodtak a Liverpoollal és hamarosan elmondják a részleteket is az átigazolással kapcsolatban.

 

A klub beszámolójából kiderül, Coutinho öt és fél évre ír alá a katalán klubhoz, a kivásárlási ára 400 millió euró lesz.

 

Coutinho 1992-ben született Rio de Janeiro-ban, a Vasco da Gama neveltje, onnan került Európába is.

Először az Inter figyelt fel rá az európai top klubok közül és 2008-ban szerződtették a fiatal brazil középpályást, de akkor még kölcsönben visszaengedték a Vascóhoz, majd 2012-ben már játszott Barcelonában, igaz nem a katalán óriásnál, hanem az Espanyolban szerepelt kölcsönben.

A Liverpool 2013-ban igazolta le és innentől lett igazán ismert játékos, a Poolban elképesztő teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet. A Barcelona már a nyáron is próbálta szerződtetni Coutinhót a drámai módon távozó Neymar helyére, de akkor még nem született megállapodás a felek között. Coutinho profi módon hozta le az őszt is, nem lehetett panaszuk a szurkolóknak még akkor sem, ha lehetett sejteni, hamarosan tényleg a Barcelona játékosa lesz.

 

ˆhirdetés