A Chelsea edzője a PSG-hez kerülhet, már az utódot is kinézték

ˆhirdetés

Nem csak a játékosoknál lesz a nyáron nagy mozgás, az edzőknél is

 

 

Az idény során már többször lehetett hallani, hogy Antonio Conte és a Chelsea vezetése között nincs minden rendben, a legújabb pletykák szerint az olasz mester nyáron távozni fog.

 

Annak ellenére is, hogy a klub megtartaná Contét, viszont a PSG-nél szívesen látnák a korábbi Juventus edzőt.

A PSG-nél Unai Emery állása nincs biztonságban, mivel ne csak a játékosok legyenek sztár kategóriában, hanem az edző is egy sztár legyen, így jöhet képbe Conte, míg Emerynek talán eddig a PSG a legnagyobb klubja, nemzetközi nagy sikere még nincs.

Az angol lapok már azt is tudni vélik, ki lehet Conte utódja a Chelseanél: Diego Simeone. Az argentin mester kicsit viharos időszakot él meg az Atletico Madriddal, hol hosszabbít, hol rövidít, majd megint szerződést hosszabbít, de az biztos, hogy a spanyol klubbal bizonyított.

Éppen az a baja, hogy két vesztes Bajnokok Ligája döntő van a háta mögött. Korábban úgy tűnt, előbb távozik, de mivel kizárták az Atletico Madridot az átigazolásokból, így ő is maradt, mint a legnagyobb sztárok is. Most januárban viszont megnyílt az Atletico számára is a piac, így bemutatkozhatott a visszatérő Diego Costa és Vitolótól is sokat várnak. A megerősödő Atletico nem tudni, hogy meg tudja-e tartani a sikeredzőjét, vagy kénytelen lesz lemondani róla.

 

ˆhirdetés