Benzema kidőlése miatt keres új csatárt a Real Madrid, négyen a listán

ˆhirdetés

Karim Benzema helyére keres támadót a Real Madrid

 

 

A nyári átigazolási szezonban egy nagy hibát elkövetett a Real Madrid, túl sok támadót engedett el a keretből, így nem maradt igazán minőségi pótlás Benzema mögött.

 

A téli szünetben a Madrid edzője és az elnök is a beszámolók szerint arra jutottak, erősíteni kell a keretet, így várhatóan érkezhet csatár januárban.

Az utóbbi napokban több csatár nevét is bedobták a spanyol lapok, így Harry Kane és Mauro Icardi is érkezhet. Kane és Icardi hosszú távon megoldást jelenthet, de elképesztően drága játékosokról van szó. Kane jelenleg a legjobb Angliában, így biztosan 100 millió euró feletti áron engedné csak el a Tottenham, főleg idény közben. Icardi is 100 millió feletti összegbe kerül, az Inter nem akarja eladni a csapatkapitányát.

Érkezhet a német bajnokságból Timo Werner, valamint a legfrissebb pletykák szerint Alexis Sánchez is felkerült a listára, aki egyelőre nem hosszabbított az Arsenallal. Alexis átigazolása annyiban lenne pikáns, hogy korábban a Barcelona játékosa volt.

Korábban hallani lehetett Aubameyang nevét is, a gaboni csatár nagyon szívesen menne a Real Madridhoz, az igazi gólvágó családi ígéret miatt is menne a királyiakhoz.

 

ˆhirdetés