A Barcelona nyert az Espanyol ellen visszavágón és továbbjutott a legjobb négybe

A Barcelona a visszavágót már megnyerte, továbbjutott a legjobb négybe Suárez és Messi gólokkal.

 

 

A Barcelona az első mérkőzésen vereséget szenvedett az Espanyoltól, így egygólos hátrányból várták a visszavágót. A mérkőzés előtt elbúcsúztak Mascheranótól, majd Coutinho és Yerry Mina is ott lépdelt a keretben, de végül csak az előbbi lépett pályára a győztes mérkőzésen, csereként.

 

A Barcelona a kilencedik percben szerezte meg a vezetést, Messi indította a jobb oldalon Aleix Vidalt, aki középre tekert, ahol Luis Suárez érkezett és az ötösről a jobb alsóba fejelte a labdát.

A tizedik percben Gerard Moreno lövésénél kellett nagyot védenie Cillessennek, a holland kapus tette a dolgát.

A 25. percben Messi kapott a jobb oldalon zseniális mélységi passzból labdát, amit gyönyörűen vett le, de a védők elvették tőle a labdát. Aztán némi vendég szerencsétlenkedés után, Messi a tizenhatos előterében visszaszerezte azt és kapura lőtt. A labda megpattant és átverve Pau Lopezt, a hálóban kötött ki.

A 34. percben Iniesta tette ki balra a labdát, Alba azonnal középre, Messi viszont centikkel a jobb kapufa mellé lőtt, fogta is a fejét, majd megköszönte a passzt.

Messinek még az első félidő vége előtt is volt egy nagy helyzete, Busquets ívelt a védők mögé, Messi kapásból a kapu mellé tette.

A második félidő elején, az 55. percben is láthattunk egy Messi helyzetet, a távoli lökete a bal sarokba tartott, de Pau Lopez bravúrosan védett.

A 68. percben Coutinho váltotta Iniestát.

A 75. percben megint Pau Lopez pillanatai következtek, előbb Suárez közelről leadott lövését védte, majd az ismétlésnél Rakitic löketére is leért.

A 79. percben Messi megint messziről próbálkozott, de most a jobb kapufa mellett suhant el a labda.

 

SPANYOL KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

2018.01.25., 21:30 BARCELONA
Suárez 9
Messi 25
2-0
ÖSSZ
2-1
ESPANYOL

 

 

Fri, 01/26/2018 - 00:03