Arsenal: Wenger cáfolt néhány átigazolási hírt

ˆhirdetés

Az Arsenal menedzsere cáfolt több pletykát is

 

 

Az Arsenalnál távozókról és érkezőkről is pletykálnak, amikre Wenger végül reagált, bár jelezte, konkrét nevekről nem szeret nyilatkozni átigazolás ügyben.

 

A legégetőbb kérdés természetesen az Alexis, Özil, Wilshere hármas helyzete, mind a három játékos szerződése lejár a nyáron és egyelőre nem hosszabbítottak egymással a felek. Folyamatosak a pletykák, kit melyik klub vinne, így Alexis Sánchezzel kapcsolatban a Man City és a PSG érdeklődését hallani. Guardiola a napokban jelezte, szerinte a chilei játékos marad az Arsenalban. Özilt a Barcelonával kapcsolatban emlegetik, de őt is leginkább a nyáron vinné a katalán klub. Míg Wilshere iránt is többen érdeklődnek a Premier League-ből.

Wenger a három játékossal kapcsolatban megjegyezte, nem érkezett ajánlat értük. Kiemelte, még nem veszítették el a három játékost, de ha eligazolnának, akkor gondoskodnak a megfelelő igazolásról. Korábban is hagyta már el meghatározó játékos a klubot és mindig tudták őket megfelelően pótolni.

A másik irány már az átigazolásokról szól. Az utóbbi napokban David Luizt és Thomas Lemart hozták hírbe az Arsenalt. David Luiz várhatóan távozik a Chelseatől, mivel Conte nem számít rá kezdőként, míg Thomas Lemar a Monacótól érkezne, már nyáron is pletykáltak az érkezéséről. Lemar állítólag akkor érkezhetne, ha Alexis távozik.

Viszont Wenger reagált és jelezte, nem szeret konkrét nevekről beszélni átigazolás kapcsán, de a két játékos Arsenalhoz való igazolásáról szóló hírek, nem valósak.

 

 

ˆhirdetés