Arsenal: Alexis Sánchez sorsa két napon belül eldől

Alexis Sánchez napokon belül távozhat az Arsenaltól, erről Wenger beszélt

 

 

Arsene Wenger elismerte, azért nem hozta el Sánchezt a Bournemouth elleni bajnokira, mert a chilei játékos hamarosan távozhat.

 

A francia mester szavaiból kiderült, napokon belül megtörténhet az átigazolás, ami szerint Alexis Sánchez nem marad az idény végéig, hanem klubot vált. Persze sosem lehet tudni, de szinte biztos, hogy távozik a játékos.

Wenger jelezte, Sánchez játékra alkalmas állapotban volt, de meghozta azt a döntést, hogy ilyen lelki állapotban, inkább nem számított rá a pályán.

A pletykák szerint a Manchester United lehet a befutó. José Mourinho az átigazolásokról beszélve elismerte, nem a január az ideális időpont játékosok igazolására, hanem a nyár, de ha kivételes lehetőséggel futnak össze januárban és van rá lehetőség, akkor lépni kell.

Az Arsenal állítólag a Bordeaux braziljával, Malcommal pótolnák Alexis Sánchezt.

 

A Bournemouth ellen látszott, hogy az Arsenal rövid távon nem tudja még elviselni Alexis Sánchez és Mesut Özil hiányát. Hiába vezettek a londoniak, a hajrában fordított a Bournemouth. Alexis az átigazolás miatt nem játszott, Özil pedig sérüléssel bajlódik.

 

Sun, 01/14/2018 - 23:05