Óriási meglepetés, a Leganes kiejtette a Real Madridot a kupából

A Real Madrid hazai pályán szenvedett vereséget a spanyol kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Leganestől, a vendégek jutottak tovább a legjobb négy közé

 

 

Óriási meglepetésre a Leganes kiejtette a kupából a jóval esélyesebb Real Madridot. A hazaiak az első mérkőzést idegenben nyerték, de a Bernabeuban 2-1-es vereséget szenvedtek a Leganestől.

 

A 31. percben Achraf tette vissza röviden Nachónak a labdát, Eraso csapott le rá, majd jó 22 méterről a jobb felsőbe bombázott, Kiko Casilla is kicsit kint állt, nem ért vissza a labdára.

A második félidőben gyorsan egyenlített a Real Madrid, Benzema játszott össze Lucas Vázquezzel, majd a francia éles szögből lőtt a kapuba a 47. percben az elvetődő kapus felett.

Az 55. percben Eraso tekert szögletből középre, a jobbról érkező labdát Gabriel elemi erővel fejelte a léc alá.

Azt nem lehet mondani, hogy ne lett volna helyzete a hátralévő időben a Real Madridnak, de Champagne többször is bravúrral védett, így a Leganes kiharcolta a továbbjutást.

 

Real Madrid: Kiko Casilla - Achraf (Carvajal 68), Nacho, Ramos, Theo - Kovacic, M.Llorente (Modric 69), Isco (Borja Mayoral 77) - Lucas Vázquez, Benzema, Asensio

 

SPANYOL KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

2018.01.24., 21:30 REAL MADRID
Benzema 47
1-2
ÖSSZ
2-2
LEGANES
Eraso 31
Gabriel 55
Idegenben lőtt több góllal jutott tovább a Leganes
Wed, 01/24/2018 - 23:33