Német válogatott csatárt igazolt a Bayern München

ˆhirdetés

Sandro Wagner a Bayern Münchenhez igazol

 

 

A Bayern München hivatalosan is bejelentette a 30 éves Sandro Wagner szerződtetését. A Hoffenheimtől érkező csatár 2018. január 1-től lesz a klub játékosa és a szerződése 2020. június 30-ig szól.

 

Wagner müncheni születésű és 11 évet töltött el a bajoroknál, sőt a felnőtt csapatig is eljutott a 2007/08-as idényben, négy mérkőzésig jutott.

A Bayern után volt a Duisburg, a Bremen, a Kaiserslautern, a Hertha, a Darmstadt és 2016-ban a Hoffenheimhez igazolt. Szalai Ádám csapattársaként 50 mérkőzésen 18 gólig jutott, míg a válogatottban hét alkalommal léphetett pályára és öt gólt ért el nemzeti színekben.

Wagner január másodikán csatlakozik a Katarban edzőtáborozó Bayernhez.

"Nagyon elégedett vagyok. Hosszú utazás végén vagyok és térek vissza az otthonomba, a klubomba. Nagyon boldog vagyok. A Bayern a legjobb klub Németországban és az egyik legjobb a világon. Amikor megkaptam az ajánlatot, nem kellett sokáig gondolkodnom."

A Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója is örült Wagner megszerzése miatt, akinek a személyében egy újabb német válogatott játékos érkezett a Bayernhez. Biztosak benne, hogy sokat tud adni a klasszisával és a tapasztalatával a csapatnak.

 

ˆhirdetés