A Manchester United nem igazolja le Griezmannt

ˆhirdetés

A Barcelona lehet a befutó Griezmann átigazolásakor

 

 

Antoine Griezmann egyes pletykák szerint már télen klubot válthat, vagyis a francia csatár lehet a tél egyik legnagyobb fogása.

 

Még nem tudni, hogy hol folytatja, sokáig a Manchester United érdeklődéséről lehetett hallani, de a spanyol lapok szerint Mourinho télen nem tervezi szerződtetni Griezmannt.

Mivel korábban a Barcelona érdeklődéséről lehetett hallani, így megnyílhat az út Griezmann előtt a katalánokhoz, ahol továbbra is keresik Neymar utódját.

Neymar elvesztését nehezen viselte a Barcelona, bár meg kell hagyni, Valverde teljesen jól összerakta a csapat Neymar nélküli játékát is és simán vezetik a spanyol bajnokságot.

A nyáron nagy hirtelen rekord összegért igazolt Dembélé sérülés miatt nem játszott eddig szinte semmit sem, nem lehet tudni, mit várhatnak tőle a szurkolók, de ha még Griezmann is a keretbe kerül, akkor igen ütőképes támadósora lesz a Barcelonának.

Az Atletico Madrid már szerződtette Diego Costát, vagyis a spanyol válogatott csatár visszatér egykori sikerei színterére, így a madridi klubnak több lehetősége is lesz a télen, ha marad Griezmann, akkor elképesztően erős támadósora lesz Simeonénak. Míg, ha Griezmann távozik, akkor Costa ütőképes csere lesz a helyén. Még azt sem tudni, hogy Torres marad-e a klubnál, ha Griezmann és Costa is a keretben marad, akkor jóval kevesebb játéklehetőséghez fog jutni az Atleti legendája.

 

 

ˆhirdetés