Griezmannt engedi távozni az Atletico Madrid

ˆhirdetés

Antoine Griezmannt el fogja engedni az Atletico Madrid

 

 

Antoine Griezmann várhatóan az utolsó idényét tölti az Atletico Madridban, már csak az a kérdés, meddig teszi.

 

Hamarosan nyílik a téli átigazolási szezon és az Atletico Madrid végre újra igazolhat (regisztrálhat) játékost, vagyis elengedheti a legértékesebb játékosait is, ha menni akarnak, mert lesz lehetőség pótolni őket.

Griezmann iránt már a nyáron nagy érdeklődés volt, de mikor kiderült, továbbra is életben marad a kizárás az átigazolásokból, többek között Griezmann is a maradás mellett döntött, nem akarta nehéz helyzetbe hozni a csapatát.

Amúgy Diego Simeone a L'Equipe-nek beszélt arról, hogy Griezmann távozhat, ha szeretne. Ugyanúgy, ahogy korábban elengedték Diego Costát, vagy Arda Turant is. Jelezte, szereti a játékosait és szereti nézni, ahogy fejlődnek. Nem hálátlan típus. Ha egy játékos odaáll elé, hogy szeretne távozni, mert élete lehetőségét kapja egy bizonyos klubtól, akkor engedi távozni. Griezmann esetében sem lenne gond.

Persze ki kell emelni, ár alatt nem engedi a játékosait az Atletico Madrid, de mindenáron nem is akadályozza meg a távozásukat.

Griezmann esetében az is számít, hogy a télen újra az Atletico Madrid játékosa lesz a Chelseatől visszavásárolt Diego Costa, vagyis igen erős támadósora lesz a madridi klubnak, amely kisebb meglepetésre kiesett a Bajnokok Ligájából, bár az Európa Ligában még folytathatják.

Arra pedig januárban kapunk választ, hogy Griezmann maradni fog, vagy már most télen távozik.

A pletykák szerint nyáron a Manchester United vitte volna nagyon, végül Lukaku érkezett, mivel a francia csatár nem akarta elhagyni a gondban lévő Atleticót. De újra felerősödtek azok a hangok is, amik a Barcelona érdeklődéséről szólnak, vagyis elképzelhető, hogy marad Spanyolországban a támadó.

Korábban lehetett hallani még a Real Madrid és a PSG érdeklődéséről is, de várhatóan a városi riválishoz nem fog kerülni a játékos és a PSG is nagyon megerősödött a nyáron, ahhoz távozóra is szükség lenne, hogy a francia klub új játékost igazolhasson. Az is kérdés, hogy mennyire akar a francia bajnokságban játszani Griezmann és nem inkább egy erősebb bajnokságba vágyik, vagyis jöhet a Premier League, vagy a maradás a La Ligában.

 

ˆhirdetés