Real Madrid - Las Palmas 3-0 Látványos gólokkal nyert a Madrid

ˆhirdetés

A Las Palmas az első gólig volt ellenfél, Asensio lába megint elsült, Isco megint jól játszott, Cristiano Ronaldo megint nem lőtt gólt

 

A spanyol bajnokság 11. fordulójának záró mérkőzésén fogadta a Real Madrid a Las Palmast. A Madrid kisebb hullámvölgybe került az utóbbi hetekben, de úgy látszik sikerült egy lépést tenni a kilábalásból, mert voltak gólok, volt néha látványos játék is és győzelemmel mehetnek a válogatott mérkőzések miatti szünetre a játékosok.

 

Az első gólra a 41. percig kellett várni, ekkor egy szögletből, jobbról érkező labda csúszott meg egy vendég védő fején, de éppen úgy, hogy azt Casemiro be tudja fejelni a kapu bal oldalába.

A második félidőben már végleg az történt, amit a Real Madrid akart, az 56. percben a szabadrúgásból beérkező labdőt még ki tudta öklözni a Las Palmas kapusa, de arra robbant rá Asensio és jó 22 méterről bődületes nagy gólt lőtt a jobb felsőbe. Marco Asensio nem tud kis gólokat szerezni...

A 74. percben Isco is betalált egy tökéletes kontra végén. Asensio tette ki a jobb oldalon elfutó Cristiano Ronaldónak a labdát, a portugál a kapu elé tekert, Isco meg belsővel a kapu jobb oldalába lőtt.

Cristiano Ronaldo arca mindent elárult, nem tudott látványosan örülni a gólnak, bár kivette belőle a részét. Volt még neki is helyzete, de a lövése elsuhant a jobb felső felett, Sergio Ramos eltört lövését a kapus óriási bravúrral ütötte a felső lécre, valamint elmaradt büntetők miatt lehet még dühös a hazai tábor.

Az éllovasok nyertek, így a Real Madrid nem tudott semennyit sem ledolgozni a hátrányából, a Barcelona és a Valencia mögött a harmadik a Real Madrid, azonos pontszámmal negyedik az Atletico Madrid.

 

2017.11.05., Vasárnap 20:45

Real Madrid - Las Palmas 3-0
G.: Casemiro 41, Marco Asensio 56, Isco 74

 

ˆhirdetés