Pastore nem akar távozni a PSG-ből

ˆhirdetés

Javier Pastore maradni akar továbbra is Párizsban

 

 

Javier Pastore góllal vette ki a részét a Nantes elleni győztes mérkőzésből, így nem csoda, hogy viszonylag jó kedvvel nyilatkozott a lefújás után.

 

Szerinte az a természetes, hogy, mint játékos játszani akar minden pillanatban, de az, hogy ki lépjen pályára, azt az edző dönti el. Azon van továbbra is, hogy minél több lehetőséget kapjon, a jó teljesítmény segíti ebben, viszont az utóbbi évek sok sérülése komolyan hátráltatta ebben. Azon is dolgozik, hogy elkerüljék a sérülések.

Kiemelte, szeretne szerepelni a nyári világbajnokságon, de azért azt is elismeri, nehéz lesz a keretbe kerülnie, ha kevés lehetőséget kap a klubjában.

Fontosnak tartotta megjegyezni, hogy nem gondolkodik az átigazolásban, a legjobb teljesítményével akar segíteni a klubjának.

 

A 28 éves középpályás a 2011/12-es idényben érkezett a PSG-hez a Palermótól. Az utóbbi években sérülések is hátráltatják az egyenletes teljesítményben. Idén a Nantes elleni mérkőzés volt a hetedik lehetősége a bajnokságban. Most kezdett negyedik alkalommal a szezonban.

A nyáron világbajnokság és szeretne az argentin válogatott keretében helyet kapni, de sokan aggódnak, hogy ha nem játszik eleget a PSG-ben, akkor Jorge Samapaoli nem fog számítani rá a vb-n. Mindenesetre Pastore a lehető legbiztosabb döntést hozta, maradni szeretne és ismerős közegben felépíteni magát úgy, hogy újra a legjobbját legyen képes nyújtani a pályán.

 

ˆhirdetés