Man City - Arsenal, Chelsea - Manchester United és Győr - MTK vasárnapra

ˆhirdetés

Izgalmas rangadókat tartogat vasárnap az angol bajnokság, az MTK-t meg a Győr fogadja

 

 

A Premier League 11. fordulója igen erős vasárnapot tartogat a szurkolók számára, hiszen pályán a Tottanhem, a Manchester City, az Arsenal, a Chelsea és a Manchester United.

 

A Tottenham 13:00-kor fogadja a Crystal Palacet, 15:15-kor meg jön az első rangadó, amin a Manchester City fogadja az Arsenalt, vagyis az első az ötödiket. A 17:30-as első mérkőzésen a negyedik Chelseahez látogat a második helyen lévő Manchester United.

A spanyol bajnokságban a Real Madrid játszik este 20:45-kor, a Las Palmas lesz a vendége. A kérdés, hogy sikerül-e kilábalnia-e a Zinedine Zidane vezette csapatnak, hiszen a Girona elleni bajnoki után, a bajnokok ligájában a Tottenham is átgázolt a csapaton.

Az olasz bajnokságban az Inter már 12:30-kor pályára lép, a Torino látogat Milánóba. A Napoli a Chievóhoz megy, a Roma Firenzébe, a Juventus a Beneventót fogadja, a Lazio az Udinését, míg a Milanra a Sassuolo otthonában várnak nehéz percek.

A francia bajnkságban a Dijon a Nice ellen kezdi a napot, a Marseille a Caen ellen próbál pontokat gyűjteni 17:00-kor, míg a nap rangadóján a Saint-Étienne fogadja a Lyont. A Lyon győzelem esetén visszakerülhet a harmadik helyre, de marseille-i győzelem és lyoni pontvesztés esetén a Marseille állhat a dobogó harmadik fokára.

A német bajnokságban előbb a Köln fogadja a Hoffenheim csapatát, majd Dárdaiék a Wolfsburghoz látogatnak.

Az Nb2-ben érdekes mérkőzéseket rendeznek, a Győr fogadja az éllovas MTK-t, a Kisvárda a harmadik helyezett Kazincbarcikát fogadja. Az MTK és a Kisvárda kimagaslik a mezőnyből az eddig látottak alapján.

 

ˆhirdetés