Már nincs min meglepődni, Luxemburg megverte Magyarországot

ˆhirdetés

Andorra után egy újabb kiscsapat verte meg a magyar válogatottat, Luxemburg 2-1-re nyert.

 

A magyar válogatott a mérkőzés elejétől kezdve nem játszott jól, egy felkészülési mérkőzés, amin az ellenfél láthatóan motiváltabb volt, mint a magyar és örülhetünk, hogy csak két gólt rámoltak meg a luxemburgiak.

 

A hazaiak a 15. percben szerezte meg a vezetést Joachim révén, egy Zidane-tól megszokott csellel hozta magát helyzetbe az ötösön a hazai játékos és lőtt a kapuba.

A 18. percben szögletből egyenlít a magyar válogatott, Dzsudzsák középre teker, Kádár csúsztat, Nikolics meg közelről kapuba fejel.

Itt még azt lehetett hinni, hogy a magyar válogatott magára talál, végülis az egyenlítés után még eljutottunk egy kapufáig is, de a második félidő végleg katasztrófa volt.

Lovrencsics az 52. percben megkapta a második sárgáját is, egy felkészülési mérkőzésen gyakorolhattuk az emberhátrányos játékot, nem sikerült túl jól.

A 84. percben Martins révén kihasználta a sokadik hazai helyzetet és eldöntötte a barátságos mérkőzést.

Kicsit szokatlan taktika, itt-ott más poszton játszottak a válogatottaink, mint megszoktak, a fejekben valami nagyon nem volt rendben megint. Rossz volt nézni, hogy egyszerűen nem lehet mást mondani a mérkőzést látva, a luxemburgi válogatott megérdemelten nyerte a meccset...

 

 

20:00 LUXEMBURG - MAGYARORSZÁG 2-1
G.: Joachim 15, M.Martins 84 ill., Nikolic 18
piros: Lovrencsics 52

Magyarország: Kovácsik – Lovrencsics G., Korcsmár, Kádár, Korhut – Nagy Á. (Balogh B. 83.), Pátkai, Dzsudzsák (Stieber, 83.) – Ugrai (Bese, 53.), Nikolics (Priskin, 73.), Németh (Sallai R. 63.).

 

ˆhirdetés