Harry Kane nem megy Madridba, a Tottenhamben fejezné be a pályafutását

ˆhirdetés

A Tottenham és az angol válogatott gólvágója nem akar távozni a klubjától

 

 

Harry Kane-t a pletykák már a Real Madriddal boronálták össze, de a 24 éves angol válogatott csatár nem különösebben akar klubot váltani, mivel jól érzi magát a Tottenhamnél.

 

"A célom, hogy a karrierem hátralévő részében a Tottenhamban focizzak" - mondta Kane a Bildnek.

"Van egy fantasztikus csapatunk, egy nagyszerű edzőnk, tökéletes edzőközpontunk és ráadásul épül az új stadionunk is. Jelen pillanatban minden adott ahhoz, hogy jól érezzem magam."

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy Luka Modric és Gareth Bale is a Tottenhamtől érkezett a Real Madridhoz. Mind a ketten alapemberekké váltak, bár Bale nehezen szokta meg Spanyolországot, talán a sok sérülés is ezt jelzi.

A szakértők szerint, ahhoz, hogy Kane-t tényleg világklasszisként lehessen emlegetni, klubot kellene váltania és nem véletlen, hogy a Real Madridot emlegetik vele kapcsolatban.

Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy ha a Tottenhammel jönnek a sikerek, akkor Kane lehet a Premier League történelmének legeredményesebb angol labdarúgója. Meg valószínűleg anyagilag sem fog olyan rosszul járni, ha egy sikeresen fejlődő Tottenhamben tölt még el néhány évet.

A fociban meg sosem lehet tudni, ráadásul az Arsenal ellen a hétvégén láthattuk, a Tottenhamnek is van még hova fejlődnie, hiszen a fő londoni rangadón, az Arsenal egészen magabiztos játékkal nyert a Spurs ellen.

 

ˆhirdetés