H-csoport: A Tottenham az első, a Real Madrid meg hatot lőtt

ˆhirdetés

A Tottenham idegenben is nyerni tudott a Dortmund ellen, Sallai kezdett a Real Madrid ellen, de Benzema megtalálta a góllövő cipőjét

 

 

A csoport rangadóján a Dortmund fogadta a Tottenhamet és a németek Aubameyang révén a 31. percben meg is szerezték a vezetést, míg a második félidőben megrázta magát a Tottenham és megnyerte a mérkőzést. Előbb Kane talált be, majd Son lőtt gyönyörűen helyezve a kapuba.

 

A győzelemmel bebiztosította a csoportelsőségét a Tottenham, míg a vereséggel eldőlt, hogy a Dortmund nem jut tovább a BL-ben, még az Európa Liga indulás is kérdés.

A csoport másik mérkőzésén Sallai Roland a kezdőben kapott helyet, végül hatvan percet játszhatott a Madrid ellen. A mérkőzés jól indult az APOEL részéről, de végül Vinicius sarokkal való tisztázását nagyon megbosszulta a Real Madrid, Modric kapásból bombázott a kapuba.

A bekapott gól után eléggé szétestek a ciprusiak, az első félidő hajrájában hat perc alatt kaptak hármat. Benzema duplázott!

Ekkor még annyira nem örült Cristiano Ronaldo, bár gólpasszt is adott Benzemának, nem úgy a második félidő elején, amikor gólt fejelt, majd öt perccel később kifacsart testhelyzetből lőtt gólt a kapuba

A Real Madrid a győzelemmel maradt a második helyen és ezen már nem is javíthat. A mérkőzés talán meghozta Benzema kedvét is a góllövésre, míg Cristiano Ronaldónak eddig sem a Bajnokok Ligájában volt gondja a gólokkal.

 

A Tottenham 13 pontos és biztos első, a Real Madrid 10 pontos és biztos második, míg a Dortmundnak és az APOEL-nek is kettő-kettő pontja van.

 

  BAJNOKOK LIGÁJA - 5. KÖR
CSOP IDŐ 2017.11.21.. KEDD
H 20.45 APOEL 0-6 REAL MADRID
Modric 23
Benzema 39, 45
Nacho 41
Cristiano Ronaldo 49, 54
H 20.45 DORTMUND
Aubameyang 31
1-2 TOTTENHAM
Kane 49
Son 76

 

 

ˆhirdetés