Chelsea - Manchester United 1-0 Morata fejese döntött

ˆhirdetés

Alvaro Morata fejesével dőlt el a Chelsea - Manchester United rangadó

 

 

Elképesztő keménységet hozott a Chelsea - Manchester United derbi, már az első percekben megtépázták Morata mezét, ami jelezte a mérkőzés alaphangulatát, ami kitartott egészen a lefújásig.

 

A meccset alapvetően a Chelsea irányította, a Manchester United, ha akart volna, sem tudott dominálni, annyira uralta a játékot a Chelsea, ennek ellenére, mind a két oldalon volt helyzet, főleg átlövés.

A második félidő elején Azpilicueta indult meg előre és ívelt majdnem a félpályáról a tizenhatoson belülre, ahol Morata érkezett és fejelt a kapu bal oldalába.

A bekapott gól után támadóbb szellemű taktikát választott Mourinoh, bejött Martial, Fellaini, majd Lingard is, de igazi helyzetig nem jutottak a vendégek, csak az utolsó pillanatokban egy szabadrúgásból. A labda a 94. percben végül Morata fején csúszott meg és suhant éppen a kapu felett szögletre.

Érdekesség, hogy Morata még a Manchester United szabadrúgása előtt eldönthette volna a mérkőzést, egyedül indulhatott meg De Gea kapujára, de elbotlott a cselében. A vége lett a manchesteri szabadrúgás a másik oldalon.

A rangadót a Chelsea nyerte, Mourinho vereséggel távozott a Stamford Bridge-ről.

 

2017.11.05., 17:30

Chelsea - Manchester United
G.: Morata 55

 

ˆhirdetés