Agüero visszatérne Argentínába

ˆhirdetés

A Manchester City sztárja célzott rá, mikor várható, hogy visszatérjen Argentínába

 

 

Sergio Agüero beszélt a jövőről, amiből arra következtethetünk, hogy kész már 2019-ben visszatérni a nevelőegyesületéhez.

 

Agüero az Independiente neveltje és várhatóan ott is szeretné befejezni a pályafutását. Az argentin klubtól érkezett 2006-ban Európába, ott az Atletico Madridban indította az európai pályafutását. Gyorsan sztár lett és jött a Manchester City mesés ajánlata.

A 29 éves támadó 2011 óta a City játékosa, éppen a hetekben lett klubrekorder, annyi gólt lőtt a Manchester City színeiben, mint előtte még senki.

A játékos egy interjúban beszélt arról, hogy a jelenlegi szerződése 2019-ig érvényes, de van egy olyan opció, ami szerint a klub hosszabbíthat vele.

De lényegében úgy lehetett érezni, nem lenne meglepve, ha a szerződés lejárta után, nem fog új szerződést kapni a jelenlegi klubjától és készül a visszatérésre Argentínába. Ahol meg csak az Independiente jöhet szóba.

Mivel a fociban bármi megtörténhet, meg Agüero jelenleg a világ egyik legjobb támadója, így még sok minden változhat, de jelen pillanatban nem zárja ki, hogy két év múlva már az argentin bajnokságban szerepeljen.

 

ˆhirdetés