Súlyos vereség Svájcban, ronda vereségbe szaladt bele a magyar válogatott

ˆhirdetés

Rossz volt nézni, mekkora különbség volt a két válogatott között

 

A mérkőzés elején még nem volt gond, bár már ekkor is látszott, hogy Svájc fogja irányítani a játékot, a magyar válogatott kontrákra rendezkedett be, majd jött Gulácsi bakija és utána az újabb gyors gól.

 

VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ, 9. FORDULÓ

2017.10.07., 20:45 SVÁJC
Xhaka 18
Frei 20
Zuber 43, 49
Lichtsteiner 83
5-2 MAGYARORSZÁG
Guzmics 58
Ugrai 88

 

Svájc: Sommer – Lichtsteiner, Schär, Djourou, Moubandje – G.Xhaka, Frei (Zakaria, 73.) – Zuber, Freuler, Shaqiri – Seferovic (Embolo, 63.)

Magyarország: Gulácsi Péter - Bese Barnabás (Lang Ádám, 32.), Guzmics Richárd, Kádár Tamás, Korhut Mihály - Elek Ákos (Márkvárt Dávid, 56.), Pátkai Máté - Varga Roland (Sallai Roland, 68.), Nagy Ádám, Lovrencsics Gergő - Ugrai Roland

 

 

Gulácsi a 18. percben csúszott el és így nem tudta kirúgni a hazaadott labdát, Xhaka lecsapott a labdára és az üres kapuba lőtt. Két perccel később Frei lőtt balról és a megpattanó löket a hosszúban kötött ki.

Besét sérülés miatt le kellett cserélni a 32. percben.

A 43. percben újabb óriási hiba, ekkor nem sikerült felszabadítani, a tizenhatos előterében veszítettük el a labdát, Zuber meg laposan a bal alsóba lőtt.

A második félidőre sem változott semmi, a 49. percben Zuber gyengén tekert a kapura, de Gulácsi ezt is bevédte.

Nehéz, mert közben Gulácsi többször is bravúrral hárított, de két gólban is súlyosan benne volt.

Az 58. percben szöglet után lőtt Guzmics a kapuba, legalább a szépítés meg volt, de Svájcon érezhető volt hogy újabb gólt akar szerezni. Lichtsteiner a 83. percben tökéletesen lőtt a jobb alsóba.

A 88. percben Nagy lőtt jobbról középre, Sommer gyengén ért bele a labdába, Ugrai befejelte a kipattanóból a labdát és így góllal debütált a támadó.

 

A két gólnak örülhetünk, a mérkőzés képe meg talán rosszabb volt, mint az Andorra elleni vereség során láthattunk... Feröer ellen viszont nyerni kell, vagy legalább döntetlent kell elérni, ha meg akarjuk tartani a csoport harmadik helyét.

 

ˆhirdetés