A PSG vagy a Barcelona jön ki győztesen a Coutinho ügyből?

ˆhirdetés

A PSG és a Barcelona között újabb harc bontakozhat ki egy játékos miatt

 

 

A Barcelona és a PSG között nem ment simán Neymar átigazolása a nyáron. A katalánok nem akarták eladni a brazilt, a franciák meg nem szórakoztak és kivásárolták 222 millió euróért a szerződéséből. Mivel a játékos menni akart, így már költözhetett is Párizsba.

 

A Barcelona ezek után, állítólag a Liverpool brazil játékmesterét, Philippe Coutinhót szerződtette volna, de az angol klub minden ajánlatra nemet mondott.

A hírek azóta arról szólnak, hogy a katalánok továbbra sem mondtak le a brazilról, akit nyáron tényleg megszereznének már. De van egy bökkenő, képbe került a PSG is.

Az elmúlt nyár során megtapasztalhattuk, hogy a PSG olyan szintre lépett az átigazolások során, amivel a jelenlegi top klubok nem tudnak mit kezdeni, vagyis akkor még nem tudtak. (pl. A Real Madrid amúgy is hosszabbított volna az alapembereivel, de a Neymar esetből tanulva, még brutálisabbb kivásárlási árakat kötöttek ki a szerződésekben, ezzel is távol tartva a PSG-t és a "végtelen" pénztárcával rendelkező klubokat.")

A francia lapok szerint a PSG részéről már felvették a kapcsolatot az illetékesekkel, vagyis azon sem szabadna meglepődnünk, ha a nyáron Coutinho távozik a Liverpooltól, de nem a Barcelonában, hanem a Paris Saint-Germain csapatában folytatná.

 

ˆhirdetés