Moratának magyarázkodnia kellett

ˆhirdetés

A Chelsea nyáron igazolt csatára magyarázkodásra kényszerült egy nyilatkozata miatt

 

 

Alvaro Morata a Gazzetta Dello Sportnak adott nyilatkozata után volt kénytelen magyarázkodni a Chelsea sajtótájékoztatóján.

 

Az olasz lapban tett nyilatkozatában beszélt arról, mennyire jól érezte magát a Juventusnál töltött két évben. Ha rajta múlt volna, akkor nem távozik az olasz klubtól, ahova gyerekként érkezett, de kész játékosként távozott, mivel a Real Madrid élt a szerződésben kötött jogaival és visszavásárolta. Beszélt arról is, hogy a Real Madridnál úgy viselkedtek vele, mint mielőtt távozott a Juventustól, így mikor jött a Chelsea adta lehetőség és élt vele.

A Chelsea mellett szólt Antonio Conte, majd az, hogy sok a spanyol a keretben, így Azpilicueta, Alonso, Fabregas és Pedro megkönnyítette a beilleszkedést a számára, valamint az is, hogy a felesége is vele költözött Londonba.

A Gazzettának adott interjúban viszont azt is elárulta, hogy egy spanyol számára Olaszország ideális, ha külföldi életről van szó, míg London lenyűgüző a rengeteg kultúra együttélése miatt is, de túl stresszes neki, nem tudna sokáig itt élni.

Az AS Roma elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés kapcsán tartott sajtótájékoztatón természetesen rákérdeztek erre, hogyan is gondolta, hogy nem fog tudni itt sokáig élni.

Aztán Morata elmagyarázta, azt próbálta mondani az interjú során, amikor már befejezi a profi pályafutását, nem tudna sokáig Londonban élni, mert túl stresszes neki. A gyerekeivel akkor már biztosan visszatérne a hazájába.

Viszont kiemelte, jelen pillanatban nagyon jól érzi magát a klubnál, nagyon élvezi a várost, aminek a belvárosában él. Akár 10 évre szóló szerződést is kötne a klubbal, de ő csak addig maradhat a Chelseanél, amíg lövi a gólokat. Ha nem lesz eredményes, akkor vesznek helyette mást, ilyen a labdarúgás.

 

ˆhirdetés