A Manchester City ingyen vinné Alexis Sánchezt az Arsenaltól

ˆhirdetés

Sztárjai távozhatnak a nyáron az Arsenaltól

 

Az Arsenal nehéz helyzetben találhatja magát a nyáron, ha nem sikerül Bajnokok Ligája indulást érő helyeken végezni, hiszen nincs még új szerződése Alexis Sáncheznek és Mesut Özilnek sem.

 

A nyáron maradt mind a két játékos az Arsenalban, Özil talán könnyebben döntött a maradás mellett. Érte állítólag a Manchester United is érdeklődik, és már akár télen is viheti a klub, ebben az esetben az Arsenal még pénzt is kapna a játékosáért.

Viszont Alexis Sánchez esetében már bonyolultabb a helyzet. A chilei szélső a beszámolók szerint szívesen távozott volna már a nyáron is. Az előző szezonban szinte a hátán cipelte a csapatot és nagyon vágyik a Bajnokok Ligája szereplésre, na meg a mesés fizetésekre, amivel csábítják a riválisok.

A nyáron a Manchester City komoly összeget sem sajnált volna Alexisért, de az Arsenal ragaszkodott hozzá, még azon az áron is, hogy akár nem fog szerződést hosszabbítani a játékos, mivel a távozása esetén, szinte esélytelen a klub BL-t érő helyen való zárásra a bajnokságban.

A Mirror értesülései szerint viszont a Citynél berágtak az Arsenalra és télen nem próbálják meg leigazolni Alexist, hanem majd csak nyáron, akkor viszont már ingyen vihetik a játékost, mivel lejár a szerződése.

Alexis iránt érdeklődik a Bayern München és a PSG is, de a City előnye a jó fizetés mellett az edző személye. Pep Guardiola és Alexis Sánchez a Barcelonában már dolgozott együtt.

 

 

ˆhirdetés