Magyarország - Feröer 1-0

ˆhirdetés

Nehezen, de megérdemelten nyert a magyar válogatott a feröeri ellen

 

 

Nem jó játékkal, de sikerült legyűrni a feröeri válogatottat. Az első nagy helyzet a vendégek előtt alakult ki, de Gulácsi védte a bal alsóba tartó lövést a 14. percben. Az első félidőben Dzsudzsák szabadrúgásból válaszolt a 33. percben, de a Nielsen védeni tudott.

 

A második félidőre már egy fokkal jobban játszó magyar válogatott érkezett ki. Az iram itt sem volt óriási, de legalább már mi irányítottunk és elképesztő mértékben lőhette Dzsudzsák a szögleteket, amik többnyire nem voltak sikeresek, de jött a 81. perc.

A második félidőre állt be Böde, az érkezése jót tett a támadójátéknak, majd a 81. percben Dzsudzsák szögletből tekert középre, megcsúszott egy vendég védő fején, Böde belekapott a labdába, amit Nielsen védett, de a kipattanóra is Böde érkezett és közelről begyötörte a labdát.

A hajrában majdnem egyenlítettek a vendégek, de maradt az 1-0.

A magyar válogatott a harmadik helyen zárta a vb-selejtezőket.

A szurkolók meg kifejezték a véleményüket.

 

VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ, 10. FORDULÓ

2017.10.10., 20:45 MAGYARORSZÁG
Böde 81
1-0 FERÖER-SZIGETEK

 

Magyarország

Gulácsi Péter – Fiola Attila, Guzmics Richárd, Kádár Tamás, Szabó János – Stieber Zoltán (Nagy Dániel 66.), Nagy Ádám, Pátkai Máté, Dzsudzsák Balázs – Eppel Márton (Böde Dániel 46.), Ugrai Roland (Sallai Roland 89.)

 

ˆhirdetés