Gulácsi elnézést kért a hibáiért

ˆhirdetés

Gulácsi Péter, a keret egyik legtapasztaltabb játékosa kétszer is nagyot hibázott. A mérkőzés után elnézést kért a társaktól és a szurkolóktól is

 

 

- Nem az a kapus vagyok, aki sokat vagy nagyokat hibázik, de most kétszer is nagy hibát követtem el - fogalmazott Gulácsi.

 

- Az első gólnál rosszul vettem át a labdát, majd gyorsan akartam korrigálni, de elcsúsztam, a negyedikénél pedig egyszerűen mellé ütöttem a labdának, ezen nincs mit szépíteni.

- A lefújás után elnézést kértem az öltözőben a csapattársaktól, és most elnézést kérek a szurkolóktól is.

- A kapus hibája legtöbbször gólhoz vezet, most ez kétszer is megtörtént velem, ráadásul mindkét alkalommal lélektanilag rossz pillanatban hibáztam, és ez a két hiba gyökeresen befolyásolta a meccset. Az első kapott gól átírta a tervezett forgatókönyvet, nyíltabbá vált a játékunk, több területet adtunk a svájciaknak, akik kihasználták ezt, és további gólokat értek el.

- Próbáljuk mielőbb rendbe tenni a fejeket, a legjobban felkészülni keddre, és megnyerni a feröeriek elleni hazai meccset. Amilyen hangulatot ma is teremtettek a szurkolóink 30 ezer svájcival szemben, az hihetetlen. Végig mögöttünk álltak most is, ahogy a selejtezősorozat összes nehéz pillanatában. Az a minimum, hogy kedden kitesszük a szívünket a pályára és legyőzzük Feröert.

 

forrás: mlsz.hu

ˆhirdetés