Barcelona: Három játékos távozhat még a télen

ˆhirdetés

Ernesto Valverde három játékosától is megválna a télen

 

 

A Barcelona edzője túl bőnek tartja a keretet, három játékos távozását vetíti elő a katalán Sport. Arda, Alcacar és Rafinha is mehet a télen, ha sikerül klubot találni nekik.

 

Arda Turan szerződéséből még két és fél év van hátra, de Valverde nem számít rá, a fizetését meg feleslegesen nem állná továbbra is a klub. Már a télen vitte volna a Galatasaray, de állítólag a Premier League-ben is szívesen látnák a török középpályást. A klub nem akarna nagyot bukni rajta, így legalább 20 milliót szeretnének érte kapni.

Paco Alcácer sem váltotta be a reményeket, Valverde vele sem számol. Érte 24 millió eurót várna a klub.

Mind a két játékos esetében szóba jöhet a kölcsönszerződés is, hogy jó teljesítmény esetén újra növekedjen egy kicsit az értékük és a nyáron könnyebb legyen végleg is eladni őket. Persze az ideális eset a klub részéről a végleges váltás lenne.

Rafinha esetében is az eladáson gondolkodnak, de mivel sérüléssel bajlódik, az ő esete nehezebb, mint a többieké. Nála fontos lenne, hogy újra egészséges legyen, de hogy a Barcelonában, vagy egy másik klubban tudja visszanyerni a formáját, az megint egy kérdés.

 

ˆhirdetés