PSG: Áll a bál Neymar és Cavani között

ˆhirdetés

Unai Emerynek gyorsan lépnie kell, mert a legnagyobb sztárok között áll a bál

 

 

Neymar érkezése egyszerre áldás, de feszültség forrás is a PSG-nél, hiszen nem véletlen érkezett a brazil, de nem mindenki akarja megadni magát.

 

A PSG - Lyon bajnokin, amit a párizsiak két öngóllal nyertek 2-0-ra, tartogatott érdekes jeleneteket.

Először volt egy olyan eset, amikor szabadrúgást végezhetett el a PSG, Cavani jelentkezett elvégezni a szabadrúgást, de Dani Alves nem adta oda az uruguayinak a labdát, hanem honfitársának, Neymarnak tartogatta.

Majd a következő esetnél Cavani nem akarta átengedni a büntetőt Neymarnak, amit láthatóan a világ legdrágább igazolása szeretett volna elvégezni.

Unai Emery amúgy jelezte, szeretné, ha Cavani és Neymar felváltva végeznék el a büntetőrúgást, de ha nem tudnak megállapodni, akkor ő dönt.

Amúgy Cavani kihagyta a büntetőt, valószínűleg nem tett jót az idegállapotának a kakaskodás.

Amúgy is látszik Cavanin, hogy elképesztő akarással küzd a helyéért, mióta Neymar és Mbappé is a pályán van, nem akar háttérbe szorulni. Ibrahimovic mellett már egyszer megszenvedte ezt, most kitart.

Egyelőre jót tesz a PSG-nek a "kakaskodás", mert ontják a gólokat a játékosok, de Emerynek oda kell figyelnie a helyzetre, mert láthatóan a brazilok azért összetartanak.

 

 

ˆhirdetés