Döntetlen Belgrádban! Partizan - Videoton 0-0

Három kényszerű csere a Videotonnál és egy óriási helyzet a 93. percben

 

 

EURÓPA LIGA, PLAY OFF, 1. MÉRKŐZÉS

2017.08.17., CSÜTÖRTÖK 21:00

BELGRÁD

PARTIZAN - VIDEOTON 0-0

 

Végig kiegyenlített mérkőzést játszottak a felek, többet birtokolta a labdát a Partizan, de igazán átütő erejű támadást nem tudtak vezetni a szerbek. A Videoton sem tudott igazi veszélyt teremteni, amiben szerepet játszhatott az is, hogy inkább biztonsági játékra törekedett a magyar csapat.

Gólt nem is kaptak, de a támadások sem voltak pontosak.

A játék sem volt túl gördülékeny, a sok sérülés sem tett jót a csapatjátéknak, hiszen már a 32. percben cserélnie kellett Marko Nikolicnak. Anel Hadzic maradt a földön egy kemény belépő után, a térdét fájlalta, helyére Géresi érkezett.

Marko Scepovic a 43. percben kapott cserét, az oldalát fájlalta. Scepovic nem sokkal korábban óriási helyzetben nem tudta átvenni Lazovic beadásából a labdát. Talán a sérülése is közrejátszott az ügyetlen labdaérintésben. Szabó Bence állt be a helyére

Az első félidőben a szerbek játszottak igen brutálisan, Lazovicnak a mérkőzés elején rögtön keményen odaléptek, de utána is rendre elkéstek.

A második félidő elején meg a Vidi játékosok gyűjtötték jogosan a sárgákat, félő volt, hogy valamelyikük pirosat is kap, de végül senkit sem kellett kiállítania a játékvezetőnek.

A 77. percben Hentyt is le kellett cserélni, a combját fájlalta a támadó, akinek a sebességét ezen a mérkőzésen nem tudta kihasználni a Videoton, jól zárták a széleket a hazaiak.

Aztán a 93. percben Pátkai lábában maradt a gól, Lazovic adott mesteri labdát, Pátkai lövése középre ment, a rutinos Stojkovic védeni tudott.

 

A hétvégén a Videoton nem játszik bajnokit, így talán lesz idő rendbe hozni a sérüléseket. Jövő hét csütörtökön jön a visszavágó.

 

PARTIZAN

Stojkovic - Vulicevic, Miletic, Ostojic, N. Miletic - Jankovic, Jevtovic, Radin, Soumah - Djurdjevic, Tawamba

 

VIDEOTON

Kovácsik - Szolnoki, Juhász, Fiola, Stopira - Nego, Pátkai, Hadzic (Géresi 32), Henty (Maric 77) - Lazovics, Scsepovics (Szabó Bence 43)

 

 

Thu, 08/17/2017 - 22:55