Csúnya lett a vége, Videoton - Partizan 0-4

Sima győzelmet aratott a Partizan a Videoton elleni visszavágón és jutott a csoportkörbe

 

 

Az Európa Liga play-off visszavágón, az első mérkőzés gólnélküli döntetlenje után, négy góllal nyert a Partizan a Videoton ellen.

 

Az első mérkőzésen látottak alapján jogosan reménykedhettünk a visszavágón, bár azért, akkor is játszott, hogy a szerb csapat gyorsabb, mint a magyar. A visszavágón a sebesség mellé még pontosság is párosult és sima győzelmet aratva jutottak az Európa Liga csoportkörébe a szerbek.

A mérkőzés pedig Videoton helyzettel indult, aztán jött az első egyéni hiba, Suljic egy szöglet után veszítette el a labdát a Partizan tizenhatosa előterében, amiből egy gyors kontra végén Tawamba lőtt a hálóba.

A bekapott gól után további Videoton helyzeteket láthattunk, de mégis a Partizan lőtt gólt, most Soumah talált a kapuba.

Aztán a bekapott gól után nem sokkal, Ostojic szabálytalankodott az egyedül kapura törő Suljic ellen, de érthetetlen módon, a játékvezető a piros helyett csak sárgát adott. Ez az eset annyira kizökkentette a Videotont, hogy hamarosan újabb védelmi hiba után, megszerezte Djurdjevic révén a harmadik gólját is a Partizan.

A második félidőre a szép vereség maradhatott, mint cél, de ennek reményét is tönkre tette Juhász a 47. percben, amikor megkapta második sárgáját is. A végén már csak az volt a kérdés, mennyinél áll meg a Partizan. Kovácsiknak is köszönhetően végül csak egyszert találtak be a szerbek a második félidőben, Djurdjevic simán elment Fiola mellett és lőtt a rövidbe.

 

Marko Nikolic még a mérkőzés előtti napokban célzott arra, hogy itt ronda játékkal kell kicsikarni a győzelmet. A Videoton szépen akart játszani és ronda lett a vége.

 

VIDEOTON - PARTIZAN 0-4 (össz: 0-4)
G.: Tawamba 6, Soumah 24, Djurdjevic 35, 87
piros: Juhász 47

Thu, 08/24/2017 - 21:54