Rekord bevételei lehetnek a Real Madridnak játékos eladásból

ˆhirdetés

A Real Madridnál hat játékos is távozhat a keretből, ha mindannyian távoznak, rekord bevételre tehet szert a spanyol klub, amit el is költhetnek új játékosokra.

 

 

A Marca összeszedte, kik távoznak, vagy távozhatnak a Real Madridtól és ez alapján rekord bevételre számítanak a klubnál, viszont lesz miből költeni új játékosokra.

 

A legtöbbet Moratáért és Jamesért kaphat a klub. A pletykák szerint Alvaro Moratáért a Manchester United jelentkezett be komoly ajánlattal, a játékos ügynöke Madridban tárgyal arról, hogy elengedje a klub a csatárt. A Real Madrid 90 milliót szeretne érte, bár várhatóan ennél kevesebb pénzt fizetnének csak az angolok.

James távozását is előre vetítik, a középpályásért 70 millió euró körüli összeget várnak a Madridnál.

Moratát megtartaná Zidane, Jamesnek is lenne helye, de mind a ketten több játéklehetőségre vágynak és jelenleg úgy néz ki, a Madridban ezt nem fogják megkapni.

Diego Llorente és Mariano is a távozók között lehetnek, a két fiatal 10 millió alatti összegért mehetnek, meg elképzelhető, hogy mind a kettőjük szerződésében ki lesz kötvet egy visszavásárlási opció.

Ha távozik a négy játékos és engedünk is a pontos értékük összegéből, akkor is 160 millió euró körüli összeget remélhet értük a klub. Az eddigi rekord idényben 113 millió euróért adott el játékost a Real Madrid, ekkor távozott Özil és Higuaín a keretből.

Pepe és Coentrao távozik, de értük nem kap pénzt a klub.

A bevételre valószínűleg nem fog ráülni a Real Madrid, a pletykák szerint, ha mennek az előbb felsorolt játékosok, akkor szerződtetik Kylian Mbappét és Theo Hernandezt, vagyis tovább erősödne a francia kontingens.

 

ˆhirdetés