Diego Costa az Atletico Madridhoz igazolna

Diego Costa visszatérne az Atletico Madridhoz, nem egyszerű döntés

 

 

A pletykák szerint Diego Costára nem számít a Chelsea mestere, Antonio Conte. A spanyol válogatott csatár várhatóan távozik Londonból.

 

Costa iránt már télen is nagy volt az érdeklődés, akkor állítólag mesés ajánlat érkezett érte Kínából, de a csatár várhatóan maradni fog Európában. Az a kérdés, hogy melyik klubnál.

A legújabb hírek szerint Diego Costa visszatérne az Atletico Madridhoz. A spanyolok is szeretnék leigazolni a játékost, csak van egy bökkenő: az Atletico Madrid nem nevezhet be új játékost.

Az Atletico Madrid a nyári átigazolási szezonból kizárva, ami azt jelenti, hogy igazolhatnak ugyan új játékost, de januárig nem nevezhetik őt egy tétmérkőzésre sem. Ennek köszönhető többek között az is, hogy Antoine Griezmann nem távozik a Manchester Unitedhez.

Diego Costa az Atletico Madridtól érkezett a Chelseahez, vagyis nagyon jól ismeri a spanyol klubot, elképzelhető, hogy képes lesz fél idényt is várni azért, hogy újra a klub játékosa legyen. Azt is át kell gondolnia, jót tesz-e ez a karrierjének, játékban tud-e maradni. Viszont tavasszal újult erővel kapcsolódhat be a csapat életébe, nyáron meg ott a világbajnokság is. Van mit mérlegelnie, de ha visszatér az Atletico Madridba, akkor a nyár nagy fogása lenne, még akkor is, ha csak januártól játszhat tétmérkőzést a régi klubjában.

 

Thu, 06/22/2017 - 08:45