Nyert az Atletico, de a Real Madrid jutott a döntőbe

A visszavágót megnyerte az Atletico Madrid, de összesítésben a Real Madrid volt a jobb és lesz a Juventus ellenfele a Bajnokok Ligája döntőjében

 

 

Az első mérkőzésen 3-0-ra nyert a Real Madrid, így a Vicente Calderónban rendezett visszavágón óriási csodára lett volna szüksége az Atletico Madridnak ahhoz, hogy kiharcolja a továbbjutást.

 

Ennek megfelelően tett is a győzelemért az Atletico Madrid, már a 12. percben megszerezték a vezetést Saúl fejesével.

Nem álltak le a hazaiak, hanem újabb támadásokat vezettek, négy perccel később Torrest buktatta Varane a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Griezmann értékesítette. Navas beleért a labdába, de kiütni nem tudta.

Az első félidő végén aztán óriási hibát vétett a hazai védelem, hárman is rárontottak a bal oldalon Benzemára, a francia meg apró, de látványos és eredményes cselekkel behozta az alapvonalon, a tizenhatoson belülre a labdát és passzolt vissza lövésre. A lövést még védte Oblak, a kipattanót viszont Isco kotorta a hálóba.

A Real Madrid újabb olyan mérkőzésen van túl, ahol legalább egy gólt tudott lőni.

A második félidőben is tisztességesen jött előre az Atletico, Navas nagyokat védett, de újabb gólt már nem láttunk egyik oldalon sem, pedig a Realnak is volt lehetősége az egyenlítésre.

Az Atletico szépen búcsúzott a Bajnokok Ligájától, már megint a városi rivális Real állította meg őket, csak most nem a döntőben, hanem a legjobb négy között.

A döntőben tehát a Juventus ellenfele a Real Madrid lesz!

 

BAJNOKOK LIGÁJA, ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

2017.05.09., 20:45 JUVENTUS
Mandzukic 33
Dani Alves 44
2-1
össz
4-1
MONACO
Mbappé 69
2017.05.10., 20.45 ATLETICO MADRID
Saúl 12
Griezmann 16 (11-es)
2-1
össz
2-4
REAL MADRID
Isco 42

 

 

Wed, 05/10/2017 - 22:44