Spanyol Király-Kupa Döntő: Barcelona - Real Madrid 0:1

ˆhirdetés

Hosszabbításban lőtt Cristiano Ronaldo góllal nyerte a spanyol kupa döntőjét a Real Madrid. Új videókkal frissítve

 

Óriási mérkőzésen, kőkemény 120 perc után nyert a Real Madrid a Barcelona ellen. Az első félidőben a Real Madrid lefocizta a katalánokat, a csapategység, a védekezés tökéletesen működött. Pepe fejesével még egy kapufáig is jutottak a királyiak.

A második félidőt már inkább a Barcelona irányította, de csak egy Pedro lesgólig jutottak Guardioláék. A ráadás első félidejében végül Cristiano Ronaldo fejesgólja döntött. Marcelo tört előre a 103. percben, majd indította a bal oldalon Di Maríát, aki tökéletesen tekert Cristiano Ronaldo fejére. A portugál a léc alá fejelt, nyert a Madrid!

Természetesen sokat fogunk még vitatkozni a bíró ténykedéséről, az össze-vissza ítéletek is "emeltek" a hangulaton... viszont védjük meg annyiban, nem ő akarta eldönteni a mérkőzést, a piros csak a 121. percben villant, Di María ekkor kapta meg a második sárgáját. Végülis egy ilyen mérkőzést ne egy kiállítás döntsön el még az első félidőben!

Mourinho meg alkalmazni tudta az Interrel kifejlesztett taktikáját a Barcelona ellen és eredményesen. A Bajnokok Ligája mérkőzésre ne várjunk mást, Mourinho miért változtatna egy jól működő taktikán?

 

BARCELONA - REAL MADRID 0:1

Cristiano Ronaldo 103

 

 

 Az ünneplés és a díjátadás pillanatai

ˆhirdetés